HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials

HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials (http://www.howtoforge.com/forums/index.php)
-   Installation/Configuration (http://www.howtoforge.com/forums/forumdisplay.php?f=16)
-   -   stats not working for my second site (http://www.howtoforge.com/forums/showthread.php?t=10347)

cocoyriv 5th February 2007 03:40

stats not working for my second site
 
hi everyone,

i have a problem with my stats on my second website in my ispconfig server. i know webalizer is working because my first site has stats working. i believe webalizer is enabled for both sites. does anybody have any idea what's wrong with my setup?

thank you very much,
cocoyriv

till 5th February 2007 09:35

The stats are generated nightly. It may take up to 24 hours until they show up.

martinfst 5th February 2007 09:35

Anything in your logfiles?

cocoyriv 5th February 2007 09:42

hi till,
both my sites are already up for more than one month but only the first site had the stats working.

hi martinfst,
which log files are you referring to?

thanks,
cocoyriv

martinfst 5th February 2007 10:35

Quote:

which log files are you referring to?
I'm thinking of:
/home/admispconfig/ispconfig/ispconfig.log
and
/var/log/messages
/var/log/syslog

cocoyriv 6th February 2007 03:17

hey guys,

i manually ran the cron scripts mentioned in the manual that checks the logs and creates the stats files and all seemed to be working. i am already able to see stats for all my sites. i will check again if they ran on their right assigned times.

thanks,
cocoyriv


All times are GMT +2. The time now is 11:41.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.