PDA

View Full Version : Domain priorities


Lucrian
3rd June 2012, 10:32
Hello,

Currently I'm confronting with Reverse IP problem because I have several (sub)domains on the same IP.

The problem was described at: http://www.howtoforge.com/forums/showthread.php?t=57508

I'll not write all things that I wrote there because are explained at that link.

My request is:
1. In ISPConfig set a default domain for an IP
or
2. Let us to change name of virtual host file to put it as the default

till
4th June 2012, 16:22
You can do this already by prefixing the domain with a number and then add the domain back as aliasdomain. e.g.:

Change the domain in the site settings from domian.tld to 01-domain.tld and then add domain.tld as aliasdomain. So changing the vhosts file manually as you did is not required.

Lucrian
4th June 2012, 20:29
10x for hint. It's working...
What I don't understand:

If I type http://ip1 , in the address bar remains http://ip1 and display the page correctly.
But if I type http://ip2 , the address bar is changing in http://www.mydomain.tld and of course display the page correctly.

till
5th June 2012, 08:09
Either there is a rewrite rule in a .htaccess file of that site or you use a cms system on IP2 that does the redirect. E.g. wordpress is doing this and other cms are doing a redirect to their main domain as well.