PDA

View Full Version : Same user for two or more DBs


erosbk
3rd May 2011, 21:03
http://bugtracker.ispconfig.org/index.php?do=details&action=details.addvote&task_id=1448

Is there a workaound for this? I can't manage to user the same dbuser for two DBs of the same client.

Thanks

till
5th May 2011, 15:52
You can e.g. create the second database in phpmyadmin directly.

erosbk
11th May 2011, 06:35
Thanks, I will use that as a workaround. Did you think that it could be implemented in a future release?

till
11th May 2011, 09:59
yes, it is planned to add that.