PDA

View Full Version : MySQL quota


waibaihuo
4th June 2010, 08:14
I think it is also very important that the admin or reseller set the quota for all the databases created by client.

For example. one client created many databases and I hope that the total size of all the databases to be set to 100M.

Thanks.

till
4th June 2010, 08:38
The main problem is that mysql does not support quota. So the only way is to query the database size from time to time and then change the login details automatically if the size exceeds some max. value.

waibaihuo
4th June 2010, 08:52
Yes. I noticed that Cpanel does not own such specific. And the mysql does not suport such requirement too. Thank you very much.