PDA

View Full Version : Aliasdomain with 301 redirect


oncletom
27th April 2009, 10:26
Hello,

I setup today a new Alias domain in order to deal with many gTLD for a domain (like .net, .com etc.).
Aliasdomain works fine but, the "R" flag is in fact an HTTP 302 redirection.

Which means it's not so good for SEO purpose. The ideal would be to choose between R=301 and R=302 (or R=what we want?).

Thanks :)

tio289
15th May 2009, 11:15
hi, its simple, look this

http://www.howtoforge.com/forums/showthread.php?p=188447

oncletom
18th May 2009, 20:53
Thanks for the tip. It's fine :)

I guess it would be interesting to bundle it, it's not a huge modification and it worth it.