PDA

View Full Version : virtual hosting


m u r
20th August 2005, 23:47
In order to do virtual hosting (all of my sites running on the same IP address), do I just add additional sites under the client and use the same IP address? Is there anything else I need to do using ISPConfig?

falko
21st August 2005, 13:39
In order to do virtual hosting (all of my sites running on the same IP address), do I just add additional sites under the client and use the same IP address?

Yes, that's right.


Is there anything else I need to do using ISPConfig?

No.

m u r
21st August 2005, 16:49
perfect. Thanks.