PDA

View Full Version : Can not log-in to webmail


last_warrior
1st April 2009, 20:08
I am running CentOS 5.2 and ISPConfig 3.0.1.1.
I have installed ISPConfig on new server (using perfect installation guide). After i have created new mailbox i can not log in to webmail using name : info@adg.net and password.
I found in logs:

Apr 1 20:05:01 localhost pop3d: Connection, ip=[::ffff:127.0.0.1]
Apr 1 20:05:01 localhost pop3d: Disconnected, ip=[::ffff:127.0.0.1]
Apr 1 20:05:01 localhost imapd: Connection, ip=[::ffff:127.0.0.1]
Apr 1 20:05:01 localhost imapd: Disconnected, ip=[::ffff:127.0.0.1], time=0
Apr 1 20:05:01 localhost postfix/smtpd[10979]: connect from localhost.localdomain[127.0.0.1]
Apr 1 20:05:01 localhost postfix/smtpd[10979]: lost connection after CONNECT from localhost.localdomain[127.0.0.1]
Apr 1 20:05:01 localhost postfix/smtpd[10979]: disconnect from localhost.localdomain[127.0.0.1]
Apr 1 20:06:01 localhost imapd: Connection, ip=[::ffff:127.0.0.1]
Apr 1 20:06:01 localhost imapd: LOGIN FAILED, user=info@adg.net, ip=[::ffff:127.0.0.1]
Apr 1 20:06:06 localhost imapd: LOGOUT, ip=[::ffff:127.0.0.1], rcvd=54, sent=332


Plese, help. May be you have any ideas ?

till
1st April 2009, 21:15
Take a look at the monitoe module, are any errors listed there?

last_warrior
2nd April 2009, 10:05
In monitor page i see only one warning :

State: warning
0 unknown | 0 info | 1 warning | 0 critical | 0 error

ok:
The state of your Hard-Disk space is ok [More...]
Your Mailq load is ok [More...]
Your RAID is ok [More...]
Your Server load is ok [More...]
All needed Services are online [More...]
The System-Log is O.K. [More...]

warning:
Your Virus-protection is OUTDATED! [More...]

falko
2nd April 2009, 19:53
Are there any other errors in your mail log?

last_warrior
4th April 2009, 14:38
I found one more error in maillog:

Apr 4 13:15:01 localhost amavis[2527]: ...o::Crypt::OpenSSL::RSA::import_random_seed Digest::SHA Error


Today i have trued to connect to server using pop3 protocol (i am using Mozilla Thunderbird client) and i found that i can not connect to POP3 to:


Apr 4 14:22:40 localhost pop3d: Connection, ip=[::ffff:85.254.208.2]
Apr 4 14:22:40 localhost pop3d: LOGIN FAILED, user=test@adg.net, ip=[::ffff:85.254.208.2]
Apr 4 14:22:50 localhost pop3d: LOGIN FAILED, user=test@adg.net, ip=[::ffff:85.254.208.2]
Apr 4 14:23:00 localhost pop3d: Disconnected, ip=[::ffff:85.254.208.2]

last_warrior
4th April 2009, 21:12
I solve this problem.
i have turbed on log in authdaemonrc and i found that one in maillog:

commodore authdaemond: libauthmysql.so: cannot open shared object file: No such file or directory


After this I reinstal courier-authlib-mysql-0.62.1-1.i386.rpm
And now all work fine :)

Thanks to all for help :)