PDA

View Full Version : issue on site creation


quicklinux
4th August 2005, 21:53
since i reinstalled ISPConfig 2.0.6, i got an issue on site creation.

i got this message:
You have left only 0 MB which you can assign to this website.

but this is my system status
Filesystem Size Used Avail Use% Mounted
/dev/hda1 5.8G 2.2G 3.7G 38% /

tmpfs 125M 16K 125M 1% /dev/shm

i thought i had to do with quota and reinstalled first quota, then a complete
reinstall, but got the same result, :-?

quick

till
4th August 2005, 22:30
since i reinstalled ISPConfig 2.0.6, i got an issue on site creation.

i got this message:
You have left only 0 MB which you can assign to this website.

but this is my system status
Filesystem Size Used Avail Use% Mounted
/dev/hda1 5.8G 2.2G 3.7G 38% /

tmpfs 125M 16K 125M 1% /dev/shm

i thought i had to do with quota and reinstalled first quota, then a complete
reinstall, but got the same result, :-?

quick

This message means your reseller (disk) quota, not the actual harddisk quota.

Solution:

Give the reseller, to which the site belongs, a higher disk quota.

quicklinux
4th August 2005, 22:37
the disk quota is set to -1 (unlimited) ;-?

quick

till
4th August 2005, 22:46
the disk quota is set to -1 (unlimited) ;-?

quick

Please try to set the quota value to e-g. 2000 or something that is larger than
the already assigned webspace.

Can you create the site as admin without selecting a reseller?

quicklinux
4th August 2005, 22:59
i created first a admin client with webspace, then set up as y suggested
2000Mb of space. Then i did the same on the reseller and his clients.

i works, now to the next one :-) Thanks

Quick