PDA

View Full Version : webalizer


mtamaos
27th November 2005, 07:23
hello, i install webalizer with synaptic but i see the file /srv/www/gtdocs/webalizer and is empty ????? How , what i need more to works??

till
27th November 2005, 10:52
Check your cronjobs if there is a nightly cronjob to generate your statistics.

falko
27th November 2005, 16:24
Have a look here:
http://www.howtoforge.com/forums/showthread.php?t=562

mtamaos
27th November 2005, 22:44
hello, i configure webalizer.com to outputs dir in /srv/www/htdocs/webalizer , i make webalizer comand and it's good , but my directory in /srv/www/htdocs is empty ?? How can put directly output dir in /srv/www/htdocs ???

falko
27th November 2005, 23:06
hello, i configure webalizer.com to outputs dir in /srv/www/htdocs/webalizer , i make webalizer comand and it's good , but my directory in /srv/www/htdocs is empty ?? How can put directly output dir in /srv/www/htdocs ???
Configure webalizer the same way as you did before when you set /srv/www/htdocs/webalizer as the output directory, except that this time you specify /srv/www/htdocs as the output directory...